ZONITH RTLS

ZONITH-REAL-TIME-LOCATION-SYSTEM-RTLS-1.pdf

Soluția Real Time Location System (RTLS) protejează oamenii, oferind informații în timp real despre locația lor atunci când au nevoie și oferind salvatorilor un instrument de răspuns rapid. Utilizatorii beneficiază de o platformă unică care combină poziționarea interioară și exterioară cu gestionarea automată a alarmelor de urgență.

Sistemul de localizare în timp real integrează mai multe tehnologii într-o singură soluție:

  • Bluetooth pentru localizarea în interiorul clădirilor
  • Localizare GPS în afara clădirilor
  • Suport pentru telefoane inteligente, stații radio DMR și TETRA, precum și dispozitive GSM de alarmă de panică
  • Integrat cu insigna de identificare Bluetooth ZONITH

Localizarea în interior

Localizează angajații folosind orice dispozitiv Bluetooth care poate fi descoperit, inclusiv stații radio DMR și TETRA, telefoane inteligente Android și insigne de identificare Bluetooth ZONITH. RTLS de la ZONITH furnizează date de locație în timp real, utilizând semnalizatoare/receptoare Bluetooth ZONITH, plasate strategic și conectate la LAN-ul clădirii.

Localizarea în exterior

RTLS de la ZONITH localizează și urmărește angajații în aer liber, prin intermediul dispozitivelor lor dotate cu receptor GPS, transmițând în mod regulat poziția GPS actuală către serverul RTLS. Zonele exterioare care necesită monitorizare, sunt configurate folosind geo-garduri personalizabile GPS, afișând locația curentă a utilizatorilor în raport cu acele geo-garduri. În cazul în care este necesară o adresă, RTLS poate furniza și aceasta, folosind hărți online. Pentru organizațiile care nu au acces la hărți de pe Internet, pot fi furnizate și hărți offline.

Localizarea combinată

Prin combinarea tehnologiilor Bluetooth și GPS, personalul poate fi localizat din orice poziție în sau în jurul unei locații. Când părăsesc zona Bluetooth și ies în aer liber, receptoarele personalului vor comuta fără probleme la GPS. Clienții nu sunt legați de o anumită marcă de dispozitiv portabil; pot schimba sau adăuga dispozitive GPS/Bluetooth în orice moment.

Siguranța lucrătorilor poate fi îmbunătățită prin utilizarea RTLS în combinație cu:

  • Sistem de control al alarmei ZONITH (ACS)
  • Funcția „Lone-Worker” a dispozitivului portabil
  • Funcția „Lone-Worker” a dispozitivului portabil
Photo of author

alex

Lasă un comentariu