Despre noi

Despre noi

Cine suntem

Suntem Platinum Reseller şi Centru de Service Motorola Solutions pentru România şi Republica Moldova. Compania noastră, înfiinţată în anul 1991, este localizată în Bucureşti/România având sucursale în ţară şi în Republica Moldova.

De asemenea, avem o colaborare tradiţională foarte strânsă cu firma AMERICAN INTERNATIONAL RADIO Inc., centrul internaţional de distribuţie, localizat în Chicago/USA care distribuie produse şi servicii către locaţii din toată lumea printr-o reţea de dealeri asociaţi şi independenţi.

Integrator de Sisteme de Radiocomunicaţii:

32 ani de Experiență

Platinum reseller Motorola Solutions

Centru de service Motorola Solutions

Operăm în România și Republica Moldova

Ingineri bine instruiţi

Oferim tehnologie de cea mai bună calitate

Ce facem

Cu eforturile noastre de a satisface nevoile complexe de operare din ziua de azi, suntem de folos clienţilor noştri în trei arii interdependente ale pieţei de comunicaţii: distribuţie de servicii şi tehnologie de comunicaţii, integrare de sisteme şi servicii de operare publice.

Suntem complet dedicaţi în furnizarea de produse, sisteme şi servicii legate de staţii radio mobile terestre, transmisii de date wireless precum şi produse de comunicaţii cu fir.

Avem o varietate mare de clienţi: industriali, comerciali, agricultură, construcţii, siguranţă publică, minerit, companii şi utilităţi de petrol şi transport.

Cum facem

Conducerea noastră, inginerii bine instruiţi şi departamentul comercial, se dedică complet pentru a înţelege corect necesităţile clienţilor noştri.

Ne străduim să ne atingem obiectivul principal, SATISFACŢIA TOTALĂ A CLIENTULUI, prin oferirea clienţilor noştri exact a ceea ce vor, acolo unde vor, cu tehnologie de cea mai bună calitate.

Integrator de Sisteme de Radiocomunicaţii

Soluţiile noastre sunt potrivite pentru

Organizaţii umanitare şi internaţionale

Armată, Poliţie si Forţe speciale

Siguranţa publică şi organizaţii pentru misiuni critice

Industrie, Întreprinderi de servicii publice

Transporturi, Căi ferate, Aeroporturi, Porturi

Securitate și Instituţii guvernamentale

Soluții pentru Integrarea de Sisteme de Radiocomunicaţii

Luați legătura cu echipa noastră