Servicii tradus

serviciile noastre

Integrator de Sisteme de Radiocomunicaţii

Cu eforturile noastre de a satisface nevoile complexe de operare din ziua de azi, suntem de folos clienţilor noştri în trei arii interdependente ale pieţei de comunicaţii: distribuţie de servicii şi tehnologie de comunicaţii, integrare de sisteme şi servicii de operare publice.

Suntem complet dedicaţi în furnizarea de produse, sisteme şi servicii legate de staţii radio mobile terestre, transmisii de date wireless precum şi produse de comunicaţii cu fir. Avem o varietate mare de clienţi: industriali, comerciali, agricultură, construcţii, siguranţă publică, minerit, companii şi utilităţi de petrol şi transport. 

Implementare sisteme

Având o experienţă largă în proiectarea de sisteme de comunicaţii complexe, inginerii noştri sunt gata să vă asiste în timp ce vă alegeţi sistemul adecvat pentru organizaţia dumneavoastră.

Instalări

Am trecut graniţele pentru a instala sisteme în alte ţări! AGEXIMCO este implicată în proiecte de radiocomunicaţii în alte ţări precum  

Service

AGEXIMCO, în calitatea sa de Service Centre Motorola Solutions, efectuează service la toată gama de produse livrate. Puteţi, de asemenea, încheia contracte de mentenanţă şi service, croite pe necesităţile specifice ale sistemului dumneavoastră de radiocomunicaţii.

Soluții pentru Integrarea de Sisteme de Radiocomunicaţii

Luați legătura cu echipa noastră