Sistemul LINX

LINX-System-1.pdf

LINX este un sistem de comunicații „Push-To-Talk” (PTT) broadband, dezvoltat de compania americană SafeMobile, care poate fi utilizat fie ca serviciu cu abonament (LINX On Cloud), fie ca sistem deținut de client (LINX On Premise). Este folosit pentru a extinde comunicația radio către smartphone-uri, tablete, PC și echipamente specializate. LINX vă permite să comunicați în orice rețele 3G, 4G LTE și Wi-Fi, utilizând apeluri de grup și private, mesaje text, partajare video, fotografii și fișiere, locație GPS, cartografiere și urmărire, etc.

LINX oferă funcții de securitate precum alarme și apeluri de urgență, „Lone Worker”, „Man Down”, verificarea la distanță a prezenței utilizatorilor, dezactivare/activare utilizatori, etc. Utilizarea aplicației „LINX Bridge” permite conectarea LINX la sistemele radio MOTOTRBO și TETRA, pentru comunicare unificată între utilizatorii de echipamente PTT și utilizatorii de echipamente radio.

LINX are următoarele componente:

  • Aplicația mobilă LINX – transformă smartphone-urile Android și iOS în echipamente PTT
  • Aplicația LINX Dispatch – permite funcții puternice de dispecerizare de pe orice PC Windows
  • LINX Provisioning System – aplicație web pentru managementul centralizat al utilizatorilor și grupurilor. Toate setările corespunzătoare sunt încărcate/programate automat „prin aer” în dispozitivele PTT
  • LINX Bridge – dispozitiv opțional care permite integrarea cu sisteme radio MOTOTRBO și TETRA
  • Dispozitive specializate, robuste, care permit comunicarea PTT în orice condiții de mediu dure, precum și funcții suplimentare. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.
Photo of author

alex

Lasă un comentariu