VOKKERO GUARDIAN

VOKKERO-GUARDIAN.pdf

SISTEM DE RADIOCOMUNICAŢII FULL DUPLEX

Coordonarea este esențială în managementul echipelor de lucru. Se poate realiza fie folosind comunicarea vocală directă, fie sisteme moderne de radiocomunicații de grup. Soluția ideală pentru astfel de sisteme radio este comunicarea full-duplex, în care toți membrii echipei sunt în contact audio permanent, iar comunicarea este hands-free (folosind VOX).

Soluția VOKKERO Guardian se bazează pe astfel de terminale portabile, folosind frecvențe libere (pe baza reglementărilor ETSI) și oferind o acoperire de până la 1 km (în spațiu liber). Comunicarea este criptată AES128 și nu poate fi auzită de alți utilizatori ai aceluiași canal radio.

Stațiile sunt rezistente la apă, iar bateria Li-Polymer are o durată de viață de 12 ore. Ele sunt configurate prin utilizarea stației de andocare, soluția permițând utilizarea a mai multor canale radio în aceeași locație, permițând managerului operațiunii să comunice independent cu mai multe grupuri (echipe). Comunicarea audio are o calitate foarte înaltă, filtrul de zgomot ambiental încorporat permițând comunicarea în medii foarte zgomotoase.

Există trei tipuri de terminale radio:

  • VOKKERO Guardian – tipul standard pentru uz general (echipe normale de lucru, echipe mobile, câmpuri de construcții, activități industriale zgomotoase, echipe de salvare, diferite evenimente, expoziții etc.)
  • VOKKERO Guardian Plus – tip de calitate audio îmbunătățită pentru filme, televiziune și teatru
  • VOKKERO Guardian ATEX – pentru utilizare în medii explozive (petrol/gaz, uzine chimice, pompieri etc.)

O gamă foarte accesibilă de accesorii asigură o comunicare optimă pentru fiecare tip de utilizare: medii zgomotoase sau silențioase (șoaptă), cele normale sau explozive (accesorii ATEX), conectivitate Bluetooth (opțional) la accesorii Bluetooth sau la telefonul mobil etc.

Photo of author

alex

Lasă un comentariu