Sistemul Wave PTX

Wave-PTX-System-1.pdf

Wave PTX este un serviciu push-to-talk (PTT) de bandă largă, pe bază de abonament, independent de rețea, oferit de Motorola Solutions. Utilizează cloud-ul pentru a extinde comunicațiile radio la smartphone-uri, tablete, PC și echipamente WAVE PTX. Wave PTX vă permite să comunicați în orice rețea 3G, 4G LTE și Wi-Fi, oriunde în țările UE, utilizând apeluri de grup și private, mesaje text, partajare video, fotografii și fișiere, localizare GPS, cartografiere și urmărire etc.

Pachetul Wave PTX Sefeguard adaugă funcții de securitate precum alarme și apeluri de urgență, verificarea prezenței utilizatorilor, ascultarea ambientală, ascultarea discretă, dezactivarea/activarea utilizatorilor, etc. Caracteristica sa de integrare cu sisteme radio, permite conectarea Wave PTX la sistemele radio MOTOTRBO, DIMETRA sau Astro 25, pentru comunicare unificată între utilizatorii PTT și cei radio.

Opțiunea Streaming Video permite utilizatorilor să trimită videoclipuri live altor utilizatori, dispeceri sau grupuri.

Wave PTX are următoarele componente:

  • Aplicația mobilă Wave PTX – transformă smartphone-urile Android și iOS în echipamente PTT
  • Aplicația Wave PTX Dispatch – permite funcții puternice de dispecerizare, de pe orice PC Windows
  • Echipamentele Wave PTX: TLK 100, TLK 150, Evolve, MOTOTRBO ION – dispozitive robuste Motorola Solution, care permit comunicarea PTT în orice condiții de mediu dure, precum și funcții suplimentare. Pot fi folosite și stațiile radio MOTOTRBO dotate cu Wi-Fi (dar numai în zonele de acoperire Wi-Fi)
  • Wave PTX Admin Portal – aplicație web pentru gestionarea centralizată a utilizatorilor și a grupurilor. Toate setările corespunzătoare sunt încărcate/programate automat „prin-aer” în echipamentele PTT
  • Wave Radio Gateway – echipament opțional, care permite integrarea cu sistemele radio MOTOTRBO
Photo of author

alex

Lasă un comentariu