ZETRON MODEL 4010

4010-Spec-Sheet.pdf

Zetron Model 4010

Model 4010 de la Zetron este una dintre cele mai bine vândute console de dispecer. Are mai multe capabilități într-un pachet compact decât orice altă consolă mică disponibilă. Acesta poate avea până la 12 canale radio convenționale și 2 linii telefonice și oferă multe dintre funcțiile găsite de obicei în consolele mai mari.

Model 4010 are o construcție robustă și este potrivită pentru aplicații continue de 7 zile / 24 de ore, cu un istoric dovedit de fiabilitate pe teren, în cele mai solicitante condiții. De asemenea, este potrivită pentru aplicații portabile, cum ar fi centrele de control temporare sau mobile.

Model 4010 are butoane funcționale programabile pentru funcții precum apel de grup, selectare canal, tăiere sunet canal și interconectare canal. Are o tastatură integrată și un display LCD, pentru a afișa apelurile primite și are prevăzute două difuzoare separate pentru a permite operatorului să audă sunetul selectat și cel monitorizat, cu nivelurile de volum ajustabile pe fiecare canal individual.

Opțiunile de operare includ un microreceptor, un microfon gât de lebădă sau de birou, garnitură cască-microfon și pedală PTT de picior. Controlul stațiilor fixe poate fi local sau la distanță, utilizând comenzi prin tonuri, nivele de curent sau E&M.

Caracteristicile includ:

  • Configurații extensibile pentru rack sau birou
  • Transmitere de secvențe de paginare / apel selectiv: DTMF, Motorola/GE Two-Tone, Plectron, 5/6 Tone, Quick Call I (2+2), Knox, etc.
  • Acceptă majoritatea interfețelor standard de comandă radio din industrie, inclusiv: conzi prin tonuri, comenzi prin nivele de curent, control local și E&M
  • Acceptă una sau două linii telefonice, cu comenzi intuitive: „răspuns”, „eliberare” și „așteptare”
  • Permite interconectare linie-la-linie și, opțional, la linie telefonică
Photo of author

alex

Lasă un comentariu